![]() |
Aşk Bir Kez Daha Dokunma Bana !! |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Aşk Bir Kez Daha Dokunma Bana !!![]() Her gün yanında olamamaktan korkuyorum Sesini duyamamaktan Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum Nedense sensizlikten de korkuyorum Bir gün hoşça kal demenden İstemesem de; Bir gün, bir gül gibi İçimde solmandan korkuyorum Hafızamda bırakacağın hatıralardan Hatıralardan kaçamamaktan Adını unutamamaktan korkuyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum ![]() Benimkisi sadece bir sevda Göz yaşlarımla söndüremediğim Korkularımı yenemediğim Söyleyemediğim Fakat, kendimi tükettiğim Ve beni; Yedi kat yerin dibine sokan Utandıran, korkutan An be an içimi yakan Cesaretsiz bir sevdan Bu nasıl bir sevda ? Anlayamıyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum ![]() Biliyor musun; Aklımdan hiç çıkmıyorsun ![]() Sen benim; İmkansızlar bahçesinden koparttığım Edâlı gülümsün ![]() Hiçbir zaman koklayamayacağım Adını söylerken burkulacağım Sevmekten hep korkacağım Fakat, ömrüm boyunca unutmayacağım Edâlı gülümsün ![]() Ah be güzelim; Aslında sen benim, Kendi ömrümsün
![]() |
Cevap : Aşk Bir Kez Daha Dokunma Bana !! |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Aşk Bir Kez Daha Dokunma Bana !!tşkler cnm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk Bir Kez Daha Dokunma Bana !! |
![]() |
![]() |
#3 |
dam99
|
![]() Cevap : Aşk Bir Kez Daha Dokunma Bana !!çoooooooooooookgüzel buarada geçmişolsun seneye sizide şampiyon görmek isteriz
|