Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorum, yaptığını

Ne Yaptığını Biliyorum

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yaptığını Biliyorum

Türü: Yabancı Sinema

Tarih-Saat: 04022008 22:00

kanal: cnbc-e

Filmin başında liseyi yeni bitiren dört gençle tanışıyoruz: Julie James, Helen Shivers, Ray Bronson ve Barry William Cox Dört arkadaş Helen'ın bölge güzellik kraliçesi seçilmesini takiben, bir plajda oturup tam da �Scream� yazarının elyinden çıkmış bir senaryoya yakışan şekilde birbirlerine korku öyküleri anlatıp eğleniyorlar Ancak geri dönüş yolunda korkunç bir şey oluyor: Bir yayaya çarpıyorlar Ve lise sonrası hayata dair planları çöpe gidecek diye korktukları için ölü görünen bedeni suya atmaya, polise haber vermemeye ve bu olaydan hayatlarının sonuna kadar kimseye bahsetmemeye karar veriyorlar Olaydan bir yıl sonra Julie'nin suçluluk duygusundan perişan bir hâlde olduğunu, üniversiteye kendini veremediğini görüyoruz Dinlenmek için eve döndükten kısa süre sonra �Geçen yaz yaptığınız şeyi biliyorum� diyen korkutucu bir not alınca, sinirleri daha da bozuluyor Neler olduğunu anlamak için diğer üç arkadaşlarıyla temasa geçiyor Ve dört arkadaş kendilerini vicdan azabının ötesine geçen bir kabusun içinde buluyorlar

Orijinal Adı : I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER Yönetmen : Jim Gillespie Oyuncular : Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr, Bridgette Wilson, Anne Heche, Johnny Galecki, Muse Watson, Stuart Greer Yapım Yılı : 1997

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com