Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karåınä±zda, paåhan, yä±lmazel

Karå?ıNä±Zda Paå?Han Yä±Lmazel!

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karå?ıNä±Zda Paå?Han Yä±Lmazel!

Filmden önce Å?arkısını sevdiÄ?imiz ‘Ã?ılgın Dersane Kampta’ bugün vizyona girdi Neredeyse tamamı fiÅ?ek gibi gençlerden oluÅ?an kadrosu ve eÄ?lenceli atmosferi ile özellikle genç kitlenin ilgisini çekmeyi baÅ?aran filmin “babyface” (kızlar öyle diyor) oyuncusu PaÅ?han Yılmazel, bugünlerde programdan programa koÅ?turuyor Filmin tanıtımı için yoÄ?un bir dönem geçiren PaÅ?han’ı boÅ? bulduÄ?umuz bir anında yakaladık ve sizlerin merak ettiÄ?i soruları yanıtlamasını istedik…

Sinemalarcom: 2006'da gösterime giren '�ılgın Dersane' çok sevildi Gençler, çocuklar bu tarz filmleri neden seviyorlar dersin?

PaÅ?han Yılmazel: Türkiye’de yeterince gençlik filmi çekilmiyor Genç jenerasyon kendi okul ya da dersane hayatındaki eÄ?lenceyi, yaÅ?am tarzını, dostluÄ?u ve arkadaÅ?lıÄ?ı görmek için bu filmleri tercih ediyor Ã?ılgın Dersane 1’in baÅ?arısının nedeni bunu çok iyi yansıtmıÅ? olmasıdır

S: Ã?ok keyifli ve eÄ?lenceli bir atmosferi var "Ã?ılgın Dersane Kampta"nın Peki siz oyuncular olarak, aynı keyifi alabildiniz mi çekim aÅ?amasında?

PY: Evet, fazlasıyla diyebilirim Ã?ok zor ve yoÄ?un koÅ?ullarda çalıÅ?tık Bir sinema filmi, dizi gibi “çek at” olmadıÄ?ından; her detay, her sahne saatlerce sürdü ve özenle çekildi Fakat oyuncu kadrosu çok enerjik ve genç olduÄ?u için kamera arkasında oluÅ?turduÄ?umuz eÄ?lenceyi kamera önüne taÅ?ımayı baÅ?ardık Ã?ok üÅ?üdük, çok yorulduk ama çok eÄ?lendik Filme de inanılmaz artılar katmıÅ? olduk Yazılı senaryonun üstüne bizden çok Å?ey eklenmiÅ? oldu Benim canımı eklemem gibi ï?

S: Bu kadar kalabalık bir kadro içinde uyum saÄ?lamak hiç zor olmadı mı yani?

PY: Bu durum film öncesi yapılan senaryo toplantıları ve görüÅ?melerde yüzde doksan aÅ?ılmıÅ?tı zaten Sete indiÄ?imizde de yüzde onluk kısmını aÅ?mak hiç zor olmadı Ã?ok iyi arkadaÅ?lıÄ?ın oluÅ?tuÄ?u bir ortamda, çok güzel bir sinerji çıkardık

S: 'Ã?ılgın Dersane Kampta', 'Ã?ılgın Dersane'ye göre daha eÄ?lenceli bir film gibi duruyor Filmin oyuncularından biri olarak, ne gibi farklar görüyorsun iki film arasında?

PY: Benim için ilk fılmden daha eÄ?lenceli olmasının nedeni hikayesinin çok daha sürükleyici olmasıdır Filmi baÅ?tan sona taÅ?ıyan dramaturjisi çok daha saÄ?lam Kırılmaları olan, heyecanı yüksek tutan, yanlıÅ? anlaÅ?ılmadan doÄ?ruya uzanan köprü son ana kadar heyecanı sürüklüyor

S: Sibel Tüzün ve Berksan gibi Å?arkıcıların filme nasıl bir katkısı oldu sence?

PY: Berksan’ı eskiden beri tanıyorum Zaten çok iyi arkadaÅ?ımdı Filmde onunla çalıÅ?mak ayrı bir keyif benim için Gercekten çok tatlı ve eÄ?lenceli bir popstar oldu Berksan Onun hayran kitlesi bu rolünü çok sevecek ve hayran kitlesi büyüyecek Bu da seyirci olarak bize dönecek Sibel zaten dünya tatlısı, çok iyi bir insan OynadıÄ?ı Yüksel Hoca karakteri gercekten çok korkutucu ama çok ****i bir hoca Mojo, yani ben kendisine hastayım :) Filmin en güzel iki rengi bence…

S : Ã?ekimlerde kahkaha krizine girdiÄ?iniz anlar oldu mu?

PY: Ã?oÄ?u zamanï? Ama sen böyle sorunca pat diye bir anı hatırlamak inan çok zor Dörtlü Å?iÅ?e çevirme sahnesinde ben ve Ceyda gülmekten öpüÅ?emedik mesela Bu en çok güldüÄ?ümüz anlardan biriydi çünkü bizden önce öpüÅ?en Ozan’ın dudaÄ?ında Bahar’ın ruju kalınca sinirlerimiz bozuldu

S : Lise yıllarında sen nasıl bir öÄ?renciydin peki?

PY: Ben daha çok çalıÅ?kan ve aktif bir öÄ?renciydim Böyle Å?eylere pek zamanım kalmıyorduï?

S : 'Ã?ılgın Dersane Kampta' için "sadece sulu bir eÄ?lence" eleÅ?tirisi yapılıyor bazı çevrelerce Bu konuda neler söylemek istersin?

PY: Bunların amacı eleÅ?tiri deÄ?il bence, bu direkt baltalamak “Türk sinemasında yeni bir gençlik fılmi çekilmiÅ?, hadi zarar verelim” deniyor sanırım İyi ya da kötü, bütün Türk filmlerine destek verilmeli bence

S: Son dönem Türk sinemasındaki geliÅ?meleri nasıl deÄ?erlendiriyorsun? İçinde bulunmak istediÄ?in bir proje oldu mu izlediklerin içerisinde?

PY: Ã?ok umutluyum Artık sinema filmleri çekilmeye baÅ?landı Yapımcılar büyük projelere imza atmaya baÅ?ladı Bunlar gelecek için çok güzel adımlar Ne kadar çok fılm çekilirse, o kadar iyi projeler çıkacak sonunda

S: ‘Beyaz Melek’ ve ‘Kabadayı’ arasındaki rekabet konusunda bir de senin yorumunu alalımSenin favorin hangisi?

PY: ‘Buzda Dans’tan dolayı ikisini de izleme fırsatım olmadı ne yazık ki Bir kıyaslama yapamam

S: Kendi gözlemlerine göre, oyunculuÄ?unu nasıl buluyorsun?

PY: Ã?ok eksiÄ?im var ama bunu doÄ?al enerjimle kapatıyorum Bu çok büyük bir artı bir oyuncu için Ã?ok daha fazla çalıÅ?ıp eksiklerimi gidermeliyim Asla azla yetinmek, olanla yetinmek bana göre deÄ?il Ã?stüne hep birÅ?ey koyup farklılıkları büyütmem, yelpazemi geniÅ?letmem gerek

S: Farklı sinema projelerinde yer almak ister misin? Gerçek bir aÅ?k filminde veya bir dramda oynamak ister miydin mesela?

PY: Evet ya, bir aÅ?k fılminde oynamak çok keyifli olurdu Aslında en çok istediÄ?im ne biliyor musun? Benim için hep yakıÅ?ıklı, babyface, sevimli görüÅ?ü hakim Ama ben bu suratla tam tersi, kötü bir karakteri canlandırmak isterdim Hem de kimsenin benden beklemediÄ?i kadar zıt bir rolde…

S: Umarım dilediÄ?in gibi olur herÅ?ey Bu koÅ?turmaca içinde bize zaman ayırdıÄ?ın için teÅ?ekkür ederiz

PY: Ne demek, benim için bir keyifti Herkesi filmi izlemeye ve izledikten sonra yorum yapmaya davet ediyorum Sitenizde filmle ilgili yapılan tüm yorumları okuyacaÄ?ım ona göre!

Devami

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com