![]() |
Dokunma Yüreğime... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Dokunma Yüreğime...Bitmişlik ![]() ![]() Tükenmişlikle ![]() ![]() Gözlerin arasında bir yerdeyim ![]() ![]() ![]() Ne yerdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalan söylemedim hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() Korkum vardı ![]() ![]() Titremekliydi hallerim ![]() ![]() Kalbim derin bir yaranın üzerine veriyordu acı acı nefeslerini ![]() ![]() Amaçsız yürüyordu ayaklarım yıllardır ![]() ![]() Derin bir yağmura çektin beni ![]() ![]() ![]() Kelimelerini içtim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gece yarısı susuşlarına düşürmüştüm,bir damla gözlerimden ![]() ![]() Birde ![]() ![]() ![]() ihanet mi? sorusuna veremediğim susuşlara ![]() ![]() Susarak ![]() ![]() susa susa ![]() ![]() Susadım günlerce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapımın kilidi korkudan kapandı ![]() ![]() ![]() Korkuları ![]() ![]() Acı , sızı ve özlemleri kilit yapmışım farkına varmadan kapılarıma ![]() ![]() ![]() Ve farketmeden ![]() ![]() ![]() Sende bir kilit vurdun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmurda gözyaşımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilemem ![]() ![]() Bilmekte istemem ![]() ![]() Tek hissettiğim ![]() ![]() Daha yolun başındayken hayatın ![]() ![]() Sonumu beklemem ![]() ![]() ![]() Şemsiyemi açtım ![]() ![]() Bilmek istedim ![]() ![]() Yazdım ![]() ![]() ![]() Yağmur yağarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur yağıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl oldu bilmiyorum ![]() ![]() ![]() İçeri aldım seni ![]() ![]() Sessiz kaldık bir süre öylece ![]() ![]() Tozlu raflara,Unutulmuş kitaplara dokundu ellerin ![]() ![]() Durmadan bakınıyordun etrafa ![]() ![]() ![]() Unutulmuş duygulara sebep aradın kalbimin her köşesinde ![]() ![]() Ve şimdi kilitli kapıları zorlar oldun ![]() ![]() İçimi acıtıyorsun ![]() ![]() Bu gece son ![]() ![]() ![]() Dokunma yüreğime ![]() ![]() ![]() alıntı
|