Benim Aşk Pastam Filmi |
08-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Aşk Pastam Filmi[/b] Duygusal Süre: Yönetmen: Wong Kar Wai Oyuncular: Norah Jones, Jude Law, David Strathairn, Rachel Weisz, Natalie Portman Yapım: 2007, ABD Dağıtım: Pinema Film Filmin Orijinal Sitesi Filmin Fragmanı Vizyon Tarihi: 11 Ocak 2008 Güzel ve genç bir kadının gerçek aşkı bulması için çıktığı yolculuğa dair büyülü bir hikaye Hong Konglu yönetmen Wong Kar Wai İngilizce olarak çektiği ilk filmi, gönül yarası ve yeni başlangıç arasındaki mesafede dramatik bir gezintiye çıkarıyor Kalbi kırılan Elizabeth (Norah Jones) yaşadıklarının ardından hayatındaki her şeyi, rüyasını ve duygusal olarak yakınlaşmaya başladığı arkadaşı Jeremyi (Jude Law) geride bırakarak kırık kalbini düzeltebilecek bir şeyler bulmak amacıyla Amerika boyunca bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor Seyahati boyunca garsonluk yapıyor ve Memphiste kendisinden çok daha fazla üzüntülü ve sorun yaşayan bir polis Arnie (David Strathain) ve eşi Sue Lynne( Rachel Weisz) ve babasıyla sorunları olan, *****baz Leslie (Natalie Portman) ile tanışıyor Elizabeth bu kişileri tanıdıkça yalnızlığın ve yoksunluğun gerçek derinliğine tanık oluyor ve aslında bu yolculuğun aradığının bir parçası olduğunu anlamaya başlıyor |
|