Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, filmi, pastam

Benim Aşk Pastam Filmi

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Aşk Pastam Filmi

[/b] Duygusal

Süre:

Yönetmen: Wong Kar Wai

Oyuncular:
Norah Jones, Jude Law, David Strathairn, Rachel Weisz, Natalie Portman

Yapım: 2007, ABD

Dağıtım: Pinema Film

Filmin Orijinal Sitesi
Filmin Fragmanı

Vizyon Tarihi: 11 Ocak 2008
Güzel ve genç bir kadının gerçek aşkı bulması için çıktığı yolculuğa dair büyülü bir hikaye

Hong Konglu yönetmen Wong Kar Wai İngilizce olarak çektiği ilk filmi, gönül yarası ve yeni başlangıç arasındaki mesafede dramatik bir gezintiye çıkarıyor Kalbi kırılan Elizabeth (Norah Jones) yaşadıklarının ardından hayatındaki her şeyi, rüyasını ve duygusal olarak yakınlaşmaya başladığı arkadaşı Jeremyi (Jude Law) geride bırakarak kırık kalbini düzeltebilecek bir şeyler bulmak amacıyla Amerika boyunca bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor
Seyahati boyunca garsonluk yapıyor ve Memphiste kendisinden çok daha fazla üzüntülü ve sorun yaşayan bir polis Arnie (David Strathain) ve eşi Sue Lynne( Rachel Weisz) ve babasıyla sorunları olan, *****baz Leslie (Natalie Portman) ile tanışıyor Elizabeth bu kişileri tanıdıkça yalnızlığın ve yoksunluğun gerçek derinliğine tanık oluyor ve aslında bu yolculuğun aradığının bir parçası olduğunu anlamaya başlıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com