![]() |
Affleck ?Bebeklerini Buldu! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Affleck ?Bebeklerini Buldu!* Ben Affleck, yönetmenliğini yapacağı "Gone Baby Gone" filmi için uzun süren oyuncu arayışlarından sonra Casey Affleck ve Michelle Monaghan'la anlaştı ![]() Varietynin haberine göre Ben Affleckin "Gone Baby Gone" filminde rol alması için Casey Affleck ve Michelle Monaghanla anlaştı ![]() ![]() ![]() ![]() "Gone Baby Gone", kayıp bir çocuğu arayan Patrick Kenzie ve Angela Gennaro adlı iki özel dedektifin hikayesini anlatıyor ![]() ![]() Affleck ?bebeklerini buldu! Ben Affleck, yönetmenliğini yapacağı "Gone Baby Gone" filmi için uzun süren oyuncu arayışlarından sonra Casey Affleck ve Michelle Monaghan'la anlaştı ![]() 21 ![]() ![]() TOP 20 Hepsini Göster Puan Verin Kişi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 PRINCE OF DARKNESS (KARANLIKLAR PRENSİ) Dehşeti ensenizde hissedeceksiniz ![]() ![]() ![]() Axess Card ile peşin fiyatına 8 taksit ?Varietynin haberine göre Ben Affleckin "Gone Baby Gone" filminde rol alması için Casey Affleck ve Michelle Monaghanla anlaştı ![]() ![]() ![]() ![]() "Gone Baby Gone", kayıp bir çocuğu arayan Patrick Kenzie ve Angela Gennaro adlı iki özel dedektifin hikayesini anlatıyor ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|