![]() |
'Karayip Korsanları'na Los Angeles Galası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Karayip Korsanları'na Los Angeles Galası* Dünyadaki en eğlenceli yerlerden biri olan Disneyland, 'Karayip Korsanları / Ölü Adamın Sandığı'nın Los Angeles galasına evsahipliği yaptı ![]() Filmin yıldızları Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightley de girişte hayranlarının ve basının karşısındaydı ![]() Johnny Deep, 'ilk filmle yaratılan evren hafifçe genişletildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ünlü ziyaretçiler arasında Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger, Martin Landau, Lynda Carter, Jennifer Love Hewitt, James Cameron yer aldı ![]() Prodüktör Jerry Bruckheimer ise 'bence bu tamamen birlikte iyi bir takım olmakla ilgili ![]() ![]() ![]() Hayranları Depp'i görmek, fotoğraf çekmek ve imza almak için saatlerce sırada bekledi ![]() ![]() ![]() Orlando Bloom ise 'bu çok şey ifade ediyor, bunun gibi filmleri böyle hayranlarınız olmadan yapamazsınız ![]() ![]() ![]() Keira Knightley ise 'filmi henüz görmedim bunun için de neye benzediğini bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyuncu Bill Nighy de 'filmde herkesin içine korku salan bu fantastik, ürkütücü ve korkunç yaratığı oynuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Karayip Korsanları-Ölü Adamın Sandığı' Türkiye sinemalarında 14 Temmuz'da gösterime giriyor ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|