İssız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İssız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Issız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri &lt&lt önceki sayfa S 2 3 4 5 6 7 10 15 meral kalay 17 12 2008 13:33:00izlemedim ama kesin süperdir ![]() çağan ırmak sonuçta,dşünmeden gidilir izledikten sonra da fikrim aynı olur kesin 5 duygu aslan 16 12 2008 21:21:00fılm ıcerı,oyun kalıtesı olsun cok guzeldı uyuk ı zevkle ızledık yalnız cınsel ıcerıklı sahneler fazlasıyla aartılmıs ı ***** fılmden pek ı farkı yoktu ![]() ![]() cherry 16 12 2008 14:31:00Çağan Irmak'a u yakışırdı zaten aam ve Oğlum'dan sonra izlediğim en duygusal filmdi Tadı damağımda kalan ve sürekli izleyeileceğim ir film Oyuncular ve konu çok iyiydi Tam ir müzik şöleni, daha ne olsun![]() ![]() Arşivinizde ulunması gereken harika ir film Mutlaka izlemelisiniz, pişman olmayacaksınız Anlamazdın şarkısı da cuk diye oturmuş ennnnnn 16 12 2008 00:13:00ence u film harikaaaaa ötesii iki kez gittim hiç tereddütsüz idaha gideilirim çağan ırmak harika yaaa en yakın zamanda yeni fimler eklioruzzz ondn 2 gidişimdede filmin sonunda koptum ağlamaktan hiç aartmıyorum gözlerim şişti hemen dvd sini alıp tekrar tekrar izleyeceğim i filmm![]() ![]() u filmde ence herkes hayatından i parça ulacak![]() ![]() sr- 15 12 2008 20:01:00ence cok güzel Türklerin yapaileceği sayılı filmlerden filmin sonu insanı koparıyo 2 ciye gitmeyi düşünüyorum 8 meryem mazak 15 12 2008 13:44:00ugün akşam izleyeceğim, ama okuduktan ve çağan ırmak filmi olduğunu ildiğimden çok doyurucu ir film olduğundan elinim duygusal açıdan tam ana göre diye düşünüyorum 8 elkıs uluocak 14 12 2008 20:02:00filmi izlerken u muydu yani dedim ![]() ![]() ama ilk yarıdan sonra harıkaydı gercekten hele o son sahnesi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel ir itirişti terik ederim ışıklar film için seçilen mekanlar oyuncular gerçekten kalıtelıydı ,güzeldi ,ilk anda zevk almasamda daha sonra dusundumde gerçekten güzel ir film![]() 2 sena naz 14 12 2008 20:00:00gayet asit ve günümüzde yaşanan çarpık ilişkileri anlatan i film olmuş ence!filmdeki şarkılar hariç eğendiğim hiçir şey yok ![]() Kaynak: intersinema com |
|
|
|