![]() |
İssız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İssız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Issız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri &lt&lt önceki sayfa S 2 3 4 5 6 7 10 15 meral kalay 17 ![]() ![]() izlemedim ama kesin süperdir ![]() ![]() ![]() ![]() 5 duygu aslan 16 ![]() ![]() fılm ıcerı,oyun kalıtesı olsun cok guzeldı uyuk ı zevkle ızledık yalnız cınsel ıcerıklı sahneler fazlasıyla aartılmıs ı ***** fılmden pek ı farkı yoktu ![]() ![]() ![]() cherry 16 ![]() ![]() Çağan Irmak'a u yakışırdı zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ennnnnn 16 ![]() ![]() ence u film harikaaaaa ötesii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sr- 15 ![]() ![]() ence cok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 meryem mazak 15 ![]() ![]() ugün akşam izleyeceğim, ama okuduktan ve çağan ırmak filmi olduğunu ildiğimden çok doyurucu ir film olduğundan elinim duygusal açıdan tam ana göre diye düşünüyorum ![]() 8 elkıs uluocak 14 ![]() ![]() filmi izlerken u muydu yani dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 sena naz 14 ![]() ![]() gayet asit ve günümüzde yaşanan çarpık ilişkileri anlatan i film olmuş ence!filmdeki şarkılar hariç eğendiğim hiçir şey yok ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|