Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, filmi, görüşleri, issız, ziyaretçi

İssız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İssız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Issız Adam Filmi Ziyaretçi Görüşleri

&lt&lt önceki sayfa

S
2

3
4
5
6
7
10
15

meral kalay

17122008 13:33:00

izlemedim ama kesin süperdirçağan ırmak sonuçta,dşünmeden gidilirizledikten sonra da fikrim aynı olur kesin

5

duygu aslan

16122008 21:21:00

fılm ıcerı,oyun kalıtesı olsun cok guzeldı uyuk ı zevkle ızledık yalnız cınsel ıcerıklı sahneler fazlasıyla aartılmıs ı ***** fılmden pek ı farkı yoktu

cherry

16122008 14:31:00

Çağan Irmak'a u yakışırdı zaten aam ve Oğlum'dan sonra izlediğim en duygusal filmdi Tadı damağımda kalan ve sürekli izleyeileceğim ir filmOyuncular ve konu çok iyiydiTam ir müzik şöleni, daha ne olsunArşivinizde ulunması gereken harika ir film Mutlaka izlemelisiniz, pişman olmayacaksınızAnlamazdın şarkısı da cuk diye oturmuş

ennnnnn

16122008 00:13:00

ence u film harikaaaaa ötesiiiki kez gittimhiç tereddütsüz idaha gideilirimçağan ırmak harika yaaa en yakın zamanda yeni fimler eklioruzzz ondn2 gidişimdede filmin sonunda koptum ağlamaktan hiç aartmıyorum gözlerim şiştihemen dvd sini alıp tekrar tekrar izleyeceğim i filmmu filmde ence herkes hayatından i parça ulacak

sr-

15122008 20:01:00

ence cok güzel Türklerin yapaileceği sayılı filmlerden filmin sonu insanı koparıyo 2 ciye gitmeyi düşünüyorum

8

meryem mazak

15122008 13:44:00

ugün akşam izleyeceğim, ama okuduktan ve çağan ırmak filmi olduğunu ildiğimden çok doyurucu ir film olduğundan elinim duygusal açıdan tam ana göre diye düşünüyorum

8

elkıs uluocak

14122008 20:02:00

filmi izlerken u muydu yani dedimama ilk yarıdan sonra harıkaydı gercekten hele o son sahnesi çok güzel ir itirişti terik ederimışıklar film için seçilen mekanlar oyuncular gerçekten kalıtelıydı ,güzeldi ,ilk anda zevk almasamda daha sonra dusundumde gerçekten güzel ir film

2

sena naz

14122008 20:00:00

gayet asit ve günümüzde yaşanan çarpık ilişkileri anlatan i film olmuş ence!filmdeki şarkılar hariç eğendiğim hiçir şey yok

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com