![]() |
Son Osmanlı: Yandım Ali Filminin Konusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Osmanlı: Yandım Ali Filminin Konusu* Son Osmanlı: Yandım Ali Filminin Konusu Tarih 13 Kasım 1918? Düşman donanması oğaziçi ne demirlemiş? Manzara Vahim? İstanul İşgal Altında! Yandım Ali, ahriye Mekteinden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş ir külhan eyidir ![]() ![]() ![]() ![]() Yandım Ali nin yolu ir gün Mustafa Kemalle kesişir ![]() ![]() Sokaklarında düşman zulmünün kol gezdiği öyle ir ihanet içindedir ki memleket, kimin kimi sırtından vurduğu elli değildir ![]() ![]() İşte u ihanetler içinde Yandım Ali, vatanın kurtuluşunun elzem olduğunun farkına varır? Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan Senaryo : Mehmet Soyarslan, Suat Yalaz Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin oztepe, Engin Şenkan, Okan AydoğanFilmin Türü : Drama, Macera Orijinal Adı : Son Osmanlı: Yandım Ali Yapımcı Firma : Özen Film Yapım Yılı : 2006 Yapım Ülkesi : Türkiye Orijinal Dili : Filmin Süresi : 0 dakika Resmi Sitesi : http:www ![]() ![]() ![]() Özen Film Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|