Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, filminin, konusu, osmanlı, yandım

Son Osmanlı: Yandım Ali Filminin Konusu

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Osmanlı: Yandım Ali Filminin Konusu

* Son Osmanlı: Yandım Ali Filminin Konusu

Tarih 13 Kasım 1918? Düşman donanması oğaziçi ne demirlemiş? Manzara Vahim? İstanul İşgal Altında!

Yandım Ali, ahriye Mekteinden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş ir külhan eyidir Evli ir sevgilisi vardır Tek hayali iraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyanaya gitmektir Ancak?

Yandım Ali nin yolu ir gün Mustafa Kemalle kesişir Ve o anda fikri değişir

Sokaklarında düşman zulmünün kol gezdiği öyle ir ihanet içindedir ki memleket, kimin kimi sırtından vurduğu elli değildir İhanet doğan güneş gii sessiz ve atan gün gii çauktur artık

İşte u ihanetler içinde Yandım Ali, vatanın kurtuluşunun elzem olduğunun farkına varır?

Yönetmen :
Mustafa Şevki Doğan

Senaryo :
Mehmet Soyarslan, Suat Yalaz

Oyuncular :
Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin oztepe, Engin Şenkan, Okan AydoğanFilmin Türü :

Drama, Macera

Orijinal Adı :
Son Osmanlı: Yandım Ali

Yapımcı Firma :
Özen Film

Yapım Yılı :
2006

Yapım Ülkesi :
Türkiye

Orijinal Dili : Filmin Süresi :
0 dakika

Resmi Sitesi :

http:wwwsonosmanli-yandimalDağıtıcı Firma :
Özen Film

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com