![]() |
Aşkım Hep Sen Varsın İçimde... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aşkım Hep Sen Varsın İçimde...![]() Bu gün kalemim hep Seni yazmak Seni anlatmak istiyor bana Bunu biliyor musun? Ben ona; bir dur diyemiyorum Bu gece yarısından beri… Ona bir türlü yasak koyamıyorum Nedense bir türlü ![]() ![]() Anla güzelim, sen artık Anla ne olur ![]() ![]() Benim içimdeki, Sana karşı olan heyecanlarımı Ve sana olan duygularımı Anla artık, ne olur ![]() ![]() ![]() Şimdi hep, gönlüm sana akıyor Hem de; Ilık ılık Kalbimde, bir şiddet var Kalp çarpmalarım çok yükseldi Kalbim; ha durdu, ha duracak gibi Şu kalbim seni ister, Mütemadiyen sevgili, mütemadiyen ![]() ![]() ![]() ![]() Dilim sadece; Senin ismini, dolamış ağzına Sen diyor, başkasını anlatmıyor Sen diyor, başka isim bilmiyor Ne çok da, sevenin varmış senin Benim içimde ![]() ![]() Bu kadar sevilen birini daha Görmedim daha Şu bedenimin her yanında Şimdi bir de, aklımı benden alırsan O da sadece, sen der, Başka biri, asla olmaz derse Bak o zaman sen şenliğe… Ya; sevgili galiba Beni, eninde sonunda Bir gün bilmem ama Deli edeceksin sen beni Benim sana karşı olan Şu bitmeyen aşkım ve sevmelerimden Beni deli edeceksin Anla artık sevgili Anla, ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Akan Meriç)
|