Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, karaasan, ziyaretçi

Karaasan Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karaasan Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Karaasan Filmi Ziyaretçi Görüşleri

4

serdar sak

11112007 13:33:00

flime heyecanla gittim ama malesef eklentimin çok uzağında vasat ir flimdi isme akarsanız insan heyecanlanıyor oysa daha çok ir tiyatro giiydi sürükleyici değil azı flimler vardır aksiyon heyecan olmaz ama insanı sürükler en unda işey ulamadım açıkçası enim için hayal kırıklığı herkesin kişisel görüşüne saygı duyuyorum zaten herkes dünyaya aynı aksaydı dünya u denli gelişmezdi

meltem

18082007 14:25:00

kim ne söylerse söylesinoyuncular oyunculuklarını konuşturmuşazı filmlerde çok korkunç olmasına rahmen oyuncular eret olduğu için için film güme gidiyorayrıca testere gii saçma sapan filmler yerine en azında gerçekte olailecek irşey üzerine ir filmfinalide hiç saçma değilsaçma diyen final görmemiş

meltem

18082007 14:22:00

film çok korkunç değil ama var olan ir varlığı anlattığı için insanın içi ürperiyorama özellikle kızlara öneririmarry watson çok yakışıklıfilmden çok onu izledim en

1

emre emre

12082007 20:00:00

niye yaparlarki öyle filmleri,eğlence olsun diyemi o zaman komedi filmi çekin

1

öyle gerilim sinemasını lekeleyen alakasız filmler yokmuya film film değil yafilm olsun diye yapılmışloş ve oş ir ürkünçlük varhani cidden yanipüfff

mustafa

18032007 1100

pisikolojik ir film insanı içten korkutuyoreni etkiliyen irkaç filmden anca iri

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com