Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
coen, kardeşler, komedisinde

Coen Kardeşler Komedisinde!

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Coen Kardeşler Komedisinde!

*

Coen Kardeşler yazdı, son günlerde yönetmenliğiyle de ön plana çıkan George Clooney yönetecek Hem de bir kara komedi!

"Good Night and Good Luck"la Cannes Film Festivalinde yönetmenliğiyle adından söz ettiren Hollywoodun ünlü ismi George Clooney, Ethan ve Joel kardeşlerin senaryosunu yazdığı komedi türündeki "Subirbicon"u yönetecek Clooney, "Yaklaşık bir yıl içinde Joel ve Ethanla bir komedi yapacağım Onlarla çalışmayı gerçekten çok seviyorum" şeklindeki ifadeleri ile sık sık dikkat çekiyor

Daha önce "O Brother, Where Art Thou? " ve "Intolerable Cruelty" adlı filmlerde Coen Kardeşlerle çalışan Clooney, "Bir süre önce bana "Suburbicon"da bir bölüm önerdiler ve ondan sonra başka projelere odaklandılar Bir süre sonra onları aradım ve ?bana önerdiğiniz bölüm ne oldu diye sordum Çünkü gerçekten çok ilginç, gerçekten harikulade eğlenceli bir kara komedi" diyor

Son günlerde aynı zamanda yakın arkadaşı da olan Steven Soderbergle "The Good German" için çalışan Clooney, filmde gizemli bir cinayet olayına karışan Amerikalı bir gazeteciyi canlandırıyor Hollywoodun iki ünlü ismi Cate Blanchett ve Tobey Maguirede filmde Clooneye eşlik ediyorlar Ne diyelim George Clooney, kariyerinde altın yılını yaşıyor

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com