|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| baki, bilgileri, büyükçekmece, gündüz, ilköğretim, istanbul, okulu |
Baki Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Baki Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbulBaki Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında - Baki Gündüz İlköğretim Okulu Tanıtım - Baki Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri - Baki Gündüz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Baki Gündüz İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Baki Gündüz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Baki Gündüz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Baki Gündüz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Baki Gündüz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: BAKİ GÜNDÜZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gürpınar Beldesi Dereağzı Mah Hasan Tahsin Cad Faruk sokak BÜYÜKÇEKMECETelefon Numarası: 2128805554 Faks Numarası: 2128801311 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|