|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çatalca, gümüşpınar, ilköğretim, istanbul, okulu |
Gümüşpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Çatalca İstanbul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gümüşpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Çatalca İstanbulGümüşpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Gümüşpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Gümüşpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşpınar İlköğretim Okulu İletişim Gümüşpınar İlköğretim Okulu İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gümüşpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gümüşpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gümüşpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gümüşpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:İSTANBUL / ÇATALCA Adı:GÜMÜŞPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi:GUMUŞPINAR KÖYÜ Telefon Numarası: 2127854121 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|