|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, büyükçekmece, ilköğretim, istanbul, mimar, okulu, sinan |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BüyükçekmeceMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim Mimar Sinan İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İNONÜ CAD NO: 94 MİMARSİNAN BELDESİ /B ÇEKMECE/IST![]() Telefon Numarası: 2128832431 Faks Numarası: 2128831995 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|