![]() |
Yarattığın Meleğin Ellerini Bırakma... |
![]() |
![]() |
#1 |
Reelking
|
![]() Yarattığın Meleğin Ellerini Bırakma...![]() Yarattığın Meleğin Ellerini Bırakma yıkma dünyasını Küçük bir kızın ceplerinde taşıdığı mutluluk hayalleriydi benimkisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En önemlisi "AŞK" ı öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O küçük kız yerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor günler geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SeNi ÇoK SeviyoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yarattığın meleğin ellerini bırakma... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yarattığın meleğin ellerini bırakma...Sonra bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emeğinize yüreğinize sağlık ![]() ![]()
|