![]() |
Köseler Köyü Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köseler Köyü Merkez BalıkesirKöseler Köyü Merkez Bilgileri - Köseler Köyü Hakkında - Köseler Köyü Tanıtımı - Köseler Köyü Resimleri İlçe: MERKEZ - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/1049 1997/1181 İle Uzaklığı: 8 km İlçeye Uzaklığı: 0 km Rakım: m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Balıkesir Bilgiler Alan x km² Nüfus x (2000) Nüfus Yoğunluğu x/km² Rakım x metre Koordinatlar Posta Kodu 10000 Alan Kodu 0 ![]() ![]() Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Merkez Web Sitesi x Köseler Köyü, Balıkesir ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() Konu başlıkları [göster] * 1 Tarihi * 2 Coğrafya ve İklim * 3 Nüfus * 4 Ekonomi * 5 Muhtarlık * 6 Dış bağlantılar Tarihi [değiştir] Köyün adının manisanın gelembe beldesinden geldiği biliniyor Coğrafya ve İklim [değiştir] Köyün iklimi, bozulmuş [rusya iklimi ]] etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus [değiştir] Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 1997 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|