Mutlu Olmanın Sırları |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
Mutlu Olmanın SırlarıUfak şeyleri dert etmeyin ![]() :wallbash: Kusursuz olmayabileceğinizi kabul edin ![]() ![]() :img-blush2:Rahat ve ılımlı olunn Birisine bir iyilik yapınn ve kimseye bundan bahsetmeyinSevgi elini önce siz uzatın:56:58 42Sık sık tekrar edin"hayat bir acil durum değildir" Tanımadığınız insanların gözlerine bakın ve gülümseyerek merhaba deyin ![]() :sm_biggrin:Hergün kendinize sessiz zaman ayırın:sm_wink: Rastgele iyilikler yapın ![]() Övgü ve yergi aynı şeydir ![]() ![]() Bir davranışın ardındakini görmeye çalışın ![]() ![]() Masumiyeti görün,:img-blush2: Gönlü bol olmayı haklı olmaya yeğleyin 23Bu ifadeyi iyi anlayın"nereye giderseniz siz ordasınız"!! Aynı anda birkaç şey yapmaya kalkışmayınız Kendinizi FıRtınAnıN gözünde bulunmaya alıştırın ![]() ![]() Planlarda esnek olun Sahip olduğunuz şeyleri değil !!!! Elde etmiş olduklarınızı düşünün ![]() ![]() ![]() :sm_wink:Olumsuz düşüncelerinize yüz yermemeye çalışın 23Bulunduğunuz konumda mutlu olmaya bakın ![]() UnUTmAyIn İNSanı eDİnDiği hUYLar OLuŞTURUR Sorunlarınızı öğretmeniniz olarak görün:sm_cool: Varlığınızı bütünüyle kabul edin 25Başkalarını suçlamayı bırakın Unutmayın ![]() ![]() Bundan 100 yıl sonra dünyada başka insanlar olacak:img-cray:
|
|
Cevap : Mutlu Olmanın Sırları |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Mutlu Olmanın Sırlarıben hiç mutlu olamıyorum bugün bnları okludum ve hak verdim teşkkrler inaşllh bndan snra mutluolurm |
|
Cevap : Mutlu Olmanın Sırları |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Mutlu Olmanın Sırlarıpaylaşım gerçkden güzeldi emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|