|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, darıca, gebze, ilköğretim, kemal, kocaeli, mustafa, okulu |
![]() |
Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDarıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Misyonu: Öğrencelerin ; Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili,becerili,özgüvenli olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır ![]() Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Vizyonu: Bilim ve teknolojinin farkında olan Yeniliklere açık Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden Değerlerini yaşayan ve yaşatan Hoşgörü sahibi Olaylara geniş açıdan bakabilen Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş Sosyal ve kültürel faaliyetlere açık Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DARICA MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fevzi Çakmak Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626563917 Faks Numarası: 2626563917 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://daricamustafakemalio ![]() ![]() ![]() Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban aydın
|
![]() Cevap : Darıca Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeliahmet bey benim kızım bu sene başladı ve öğretmeni burcu hanımdı ama malesef tayini çıktığından dolayı gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|