![]() |
Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDarıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Hakkında - Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Tanıtım - Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Resimleri - Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz dünya bankasının katkılarıyla E tipi proje okulları kapsamında yapılmış olup ilk defa 2000-2001 eğitim-öğretim yılında öğrenime başlamıştır ![]() ![]() 2000-2001 eğitim-öğretim yılında 7 şube 7 emekli öğretmen ve 1 müdür vekiliyle eğitim öğretim sürdürülmüştür ![]() 2001 yaz döneminde Bilgi Teknolojileri Sınıfı açılmış, Fen Laboratuarlarına işlerlik kazandırılmış, Görsel Eğitim sınıfı açılmış, tepegöz ve renkli asetatın sağladığı olanaklar devreye sokulmuştur ![]() Bölgemizdeki nüfusun artması öğrenci artışını da beraberinde getirmiş öğretmen ve şube sayısında her geçen yıl artış olmuş ![]() 2005-2006 eğitim öğretim yılında uygulanmaya koyulan yeni programa uyum için yapılan çalışmalar sonucu kısa bir süre içersinde okulumuz programın gerektirdiği araç ve gereçlerle donatılmıştır ![]() Şuan I ![]() ![]() ![]() ![]() Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DARICA RESSAM OSMAN HAMDİ BEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAZIM KARABEKİR MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2627457112 Faks Numarası: 2627457112 E-mail Adresi: info@ressamosmanhamdibey ![]() ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|