08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Demirsaç İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Demirsaç İlköğretim Okulu Hakkında - Demirsaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Demirsaç İlköğretim Okulu Resimleri - Demirsaç İlköğretim Okulu İletişim
Demirsaç İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Demirsaç İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Demirsaç İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Demirsaç İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Demirsaç İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Demirsaç İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuza adını veren Demirsaç Fabrikası tarafından yaptırılan ve 1975 yılında eğitim-öğretime açılan eski okul; 2002 yılında yıkıldı Aynı yılın kasım ayında yeni okulun yapımına başlandı Müteahhit Lokman Demir tarafından yapımına başlanan okul, 2003 - 2004 eğitim öğretim yılına yetiştirilmiştir
Okul bahçesindeki 2 binanın istimlâk edilmesi ile 650 m2 civarında arsa katılarak bahçenin büyümesi sağlanmıştır Toplam 3100 m2 olan okulumuz zemin kat üzerine 3 kattan oluşmaktadır Okulumuz 20 derslik, fen laboratuarı, bilişim teknolojileri sınıfı, kütüphane, işlik, 3 idare odası,1 hizmetli odası, öğretmenler odası, spor odası, rehberlik bölümü ile çok amaçlı salondan oluşmaktadır Okulumuz, yeni okulun yapımına başlanıldığı 2002;2003 eğitim öğretim yılında 24 Kasım İlköğretim Okulunun en üst katın da faaliyetlerini sürdürmüş, 2003 yılı Eylül ayında yeni binasına taşınmıştır Tüm sıralar, masa ve dolaplar ile diğer bütün araç ve gereçler o yıl yenilenmiştir Okulun 450 bin YTL civarında bir maliyeti vardır Kaloriferli olarak inşa edilmiştir Okul depreme dayanıklı şekilde yapılmış olup su ve kanalizasyon genel hatlara bağlanmıştır Okulun yaklaşık öğrenci mevcudu 1600 dür 1 müdür, 1 müdür başyardımcısı 3 müdür yardımcısı ve 55 öğretmenle eğitim ve öğretimini sürdürmektedir
Demirsaç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DEMİRSAÇ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yenimahalle Menderes Cad No:22 Gebze Kocaeli
Telefon Numarası: 2627441090
Faks Numarası: 2627422949
E-mail Adresi:
Web Adresi: - demirsac@gmail com
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr -
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|
|