|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gökalp, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, ziya |
Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliZiya Gökalp İlköğretim Okulu Hakkında - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tanıtım - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Resimleri - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 17 Eylül 1972 tarihinde eğitim öğretime açılmış, 19 Temmuz 1994 tarihine kadar ilkokul olarak hizmet vermiştir Bu tarihten sonra 8 yıllık temel eğitime geçilmesiyle okulumuz, ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir![]() Bu süre içersinde 1082 kişi 5 yıllık ilkokul mezunu verilmiş (diploma), 19 Temmuz 1994 tarihinden itibaren ise 8 yıllık temel eğitimden 503 öğrenci mezun olmuştur ![]() Şu anda 696 öğrenci; 13 sınıf 14 branş 1 rehber öğretmen olmak üzere 28 öğretmen,1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı, 2 Hizmetli ile eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: ZİYA GÖKALP İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Nurettin Paşa Cad Ağaköyü Yolu Yanı IzmitTelefon Numarası: 2623213301 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|