|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, tavşanlı |
![]() |
Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliTavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşanlı İlköğretim Okulu Tanıtım -Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşanlı İlköğretim Okulu İletişim Tavşanlı İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Tavşanlı İlköğretim Okulu Vizyonu: Evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan paylaşımcı,katılımcı,özgür düşünceye sahip, değişim ve gelişime açık, sorgulayan, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan;herkes tarafından örnek alınan bir okul olmak istiyoruz ![]() DEĞERLERİMİZ BİZ; Atatürk İlkeleri ışığında ; 1- Her türlü şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, 2- Çevre bilincinin geliştirilmesine, 3- Sanat ve sporun, bireyin ruhsal ve bedensel gelişimine katkısına, 4- Sevgi, saygı, hoşgörü ve işbirliğine, 5- Sorumluluk bilincinin gelişmesine, 6- Doğru, adil ve demokratik davranmaya, 7- Hata ve başarıları paylaşmaya, 8- Pozitif düşünceye, 9- Yaşam boyu öğrenmeye, 10- Yüksek motivasyon ve ödüllendirmeye, 11- Değişime ve sürekli gelişmeye, 12- Özgüvene, 13- Eleştiriye açıklığa, 14- Öğretmen, veli ve öğrencilerimizin öneri ve isteklerini düzenli olarak değerlendirmeye, önem veriyoruz ![]() Tavşanlı İlköğretim Okulu Misyonu:Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, sevgi, saygı,bir güven ortamı içerisinde, bir üst öğrenime ve hayata hazır, çağımız gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenli, bilgi ve becerilerle donanımlı, toplumla ve kendisiyle barışık, bilimin üstünlüğünü kendisine ilke edinen, çevre bilincine sahip gençler yetiştirmek için varız ![]() Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: TAVŞANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tavşanlı Köyü Gebze Kocaeli Telefon Numarası: 2627248085 Faks Numarası: 2627249810 E-mail Adresi: Web Adresi: - Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|