Borç |
|
|
#1 |
|
mate
|
BorçBorç Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım Bedava![]() ![]() -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim Bedava![]() ![]() -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm Bedava![]() ![]() -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım Bedava![]() ![]() -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim ![]() Bedava yavrum ![]() ![]() ![]() Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü ![]() ![]() ![]() Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Şengül Şirin
|
bir anne olarak çok duygulandım harikasın mate önün acık ve geleceğin çok parlak olacak buna inan
|
|
|
|