![]() |
Sıra Sende |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() Sıra SendeKGB karargâhındaki telefon çalar ![]() - Alo! Komşum, Mişon’un odunluğunda uyuşturucu var ![]() - Not edildi, teşekkür ederiz ![]() KGB Mişon' un evine bir baskın yapar ve odunluğu ararlar ![]() şey bulamazlar ![]() odunları kırıp, içlerine bakarlar ![]() çaresiz geri giderler ![]() Akşam üzeri Mişon' a arkadaşı telefon eder: - Ben Salamon, KGB geldi mi? - Geldi, geldi ![]() - Kışlık odunlarını kırdılar mı? - Kırdılar ![]() ![]() - O zaman telefon etme sırası şimdi sende ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sıra Sende |
![]() |
![]() |
#2 |
efobedo
|
![]() Cevap : Sıra Sendezuahahahahahahh bedeva bulmuslar istee
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sıra Sende |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sıra Sendepuhahaha harbi çok komik bu yha tşk cnm :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|