|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, emre, ilköğretim, kandıra, kocaeli, kocakaymaz, okulu, yunus |
![]() |
Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra KocaeliKocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Kocaeli Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1991 yılında Kocakaymaz Köyü Kayıplar Mahallesinde yapılmış ve aynı yıl hizmete başlamıştır ![]() ![]() ![]() 1991 yılında yapılan 3 katlı bina, 1999 Marmara Depreminde ağır hasar alarak yıkılmış, 1 yıl boyunca eğitim-öğretim çadırda devam etmiştir ![]() ![]() ![]() Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KANDIRA Adı: KOCAKAYMAZ YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOCAKAYMAS KÖYÜ Telefon Numarası: 2625815050 Faks Numarası: 2625815050 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kocakaymaz Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|