|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, kandıra, kocaeli, okulu, seyitaliler |
![]() |
Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra KocaeliSeyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Kocaeli Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1997-1998 eğitim-öğretim yılında hizmete girmiş olup karma, normal eğitim ve taşımalı eğitim uygulaması kapsamında 4 muhtarlığa ait köy ve mahallelere eğitim öğretim hizmeti vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından okulumuzun yan tarafına prefabrik bina yapılmış ve okulumuz A ve B blok olmak üzere iki kısma ayrılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 16 derslik, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası, 1 bilgi teknolojileri sınıfı, 1 fen laboratuarı, 1 kütüphane, 1 arşiv, 2 depo ve 1 araç gereç odası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle okulumuzda anasınıfı dahil 93 kız 93 erkek olmak üzere 186 öğrenci eğitim görmektedir ![]() Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KANDIRA Adı: SEYİTALİLER ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SEYİTALİLER KÖYÜ Telefon Numarası: 2625830175 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Seyitaliler Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|