|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, karamürsel, kocaeli, kızderbent, okulu |
Kızderbent İlköğretim Okulu Bilgileri Karamürsel Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızderbent İlköğretim Okulu Bilgileri Karamürsel KocaeliKızderbent İlköğretim Okulu Hakkında - Kızderbent İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızderbent İlköğretim Okulu Resimleri - Kızderbent İlköğretim Okulu İletişim Kızderbent İlköğretim Okulu Kocaeli Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızderbent İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızderbent İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızderbent İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kızderbent İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kızderbent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KARAMÜRSEL Adı: KIZDERBENT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kizderbent ilköğretim Okulu Telefon Numarası: 2624634020 Faks Numarası: 2624634020 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kızderbent İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|