|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gebze, ilköğretim, kirazpınar, kocaeli, okulu |
Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliGebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu İletişim Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Tarihçesi: Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Kocaeli ili Gebze ilçesi sınırları içerisinde, Kirazpınar Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Caddesi 74 numaralı parsel üzerindedir ![]() 14 09 2004 tarih ve 34440 sayılı Ad Verme onayı ile ;“Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu” adı verilmiştir ![]() 2004 - 2005 Eğitim-Öğretim yılının 2 döneminde (24 Ocak 2005) eğitime başlamıştır![]() 21 10 2005 tarih ve 25 sayılı inceleme raporu sonucu anasınıfı 2005-2006 eğitim öğretim yılında açılmıştır![]() Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: GEBZE KİRAZPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kirazpınar Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Caddesi No:74 Telefon Numarası: 2626427110 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|