|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gölcük, ihsaniye, ilköğretim, kocaeli, okulu, oyak |
![]() |
İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeliİhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Hakkında - İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Resimleri - İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu İletişim Ihsaniye Oyak İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Tarihçesi: Gölcük ilçesinde Oyak tarafından 12 derslikli olarak planlanan 900 ![]() ![]() ![]() ![]() Adını AXA OYAK 'dan alan okulumuz zümrüt yeşili meyve ağaçları ile kaplı İhsaniye beldesi Çiftlik mahallesinde eğitim öğretimini sürdürmektedir ![]() ![]() Okulumuzun çevre düzenlemesi İhsaniye belediyesi ve Oyak tarafından yapılmıştır ![]() ![]() Eğitim öğretime açıldığı yıldan bu yıla kadar sosyal,kültürel ve eğitsel faaliyetlerinin yanında spor dallarında da başarılarından söz ettirmektedir ![]() ![]() ![]() İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GÖLCÜK Adı: IHSANİYE OYAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ihsaniye Kasabası Gölcük Kocaeli Telefon Numarası: 2624358538 Faks Numarası: 2624358538 E-mail Adresi: Web Adresi: - İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|