|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, fikret, ilköğretim, kocaeli, körfez, okulu, tevfik |
![]() |
Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez KocaeliTevfik Fikret İlköğretim Okulu Hakkında - Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Tanıtım - Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Resimleri - Tevfik Fikret İlköğretim Okulu İletişim Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kirazlıyalı Beldesinde köy statüsünde iken 1960 yılında 3 derslikli, üst katı 3 lojmanlı 2 katlı bir okul binası yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılında “MEB 98 EIMI no’lu P-15 Paket Programlı” okul bina inşaatı bitirilmiş, okulumuz 13 Kasım 2000 tarihinde yeni binasına taşınmıştır ![]() Kirazlıyalı İO olan adı, yeni bina ile Tevfik Fikret İlköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Okula Özel Bir İsim Verilmiş İse Amacı: 1999-2000 Öğretim yılında yeni açılan Kirazlıyalı İlköğretim Okuluna, Tevfik Fikret İlköğretim Okulu adını 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: TEVFİK FİKRET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KİRAZLIYALI BELDESİ ŞEHİT KUBİLAY CADDESİ NO:1 Telefon Numarası: 2625281679 Faks Numarası: 2625283089 E-mail Adresi: Web Adresi: - Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|