Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, pakmaya

Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Pakmaya İlköğretim Okulu Hakkında - Pakmaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri - Pakmaya İlköğretim Okulu İletişim

Pakmaya İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pakmaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pakmaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pakmaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pakmaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Pakmaya İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı bulunmaktadır Okulumuz, 1
Kocaeli Valiliği’nin girişimleri ile Pak Gıda Üretim AŞ’ye (Pakmaya Fabrikası) iki katlı olarak yaptırılmış olup, Pakmaya Ortaokulu adıyla 1988-1989 yılında eğitim-öğretime açılmıştır 1998 yılında ilave kat yapılarak okulumuz 3 katlı olarak eğitim- öğretim hizmetlerine devam etmiştir Kesintisiz sekiz yıllık eğitime geçiş ile okulumuzun fiziki yapısının yetersiz olduğu tespit edildikten sonra yine Pak Gıda Üretim AŞ tarafından 2 katlı ek bina ve kapalı spor salonu yapılmış olup, bu bölümler de 2003 yılında faaliyete geçmiştir 2008-2009 eğitim-öğretim yılında okul lojmanı tadilat yapılarak 2 derslikli anasınıfına dönüştürülmüş ve bağımsız bir anasınıfı binası halini almıştır Boşalan anasınıfı dersliği ise kütüphane/ çok amaçlı salon olarak kullanılmaktadır
Pakmaya İlköğretim Okulu 3676 m2’lik bir yerleşim alanı üzerine kurulmuştur Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası,1 öğretmenler odası, 14 derslik, 1 bağımsız anasınıfı binası, 1 kapalı spor salonu, 1 ders araçları odası, 1 Fen Sınıfı, 1 çok amaçlı salon / kütüphane, 1 okul aile birliği odası, 1 bağımsız kantin, 1 arşiv odası ,1 depo, 1 beden eğitimi öğretmen odası, 2 soyunma ve giyinme odası vardır 2402 m2 de okul bahçesi bulunmaktadır
Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 Branş, 10 Sınıf Öğretmeni, 3 okulöncesi ve 3 hizmetli vardır Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır
İlk mezunlarını 1998 yılında veren okulumuz bugüne kadar 610 öğrenci mezun vermiştir Okulumuzda halen (2010-2011) 235 öğrenci 1 kademede, 239 öğrenci ise
2 kademede ve 41 öğrenci anasınıflarında olmak üzere toplam 515 eğitim-öğretim almaktadır
Pakmaya İlköğretim Okulu; yöneticileri, öğretmenleri, çalışan ve hizmetlileri, öğrenci ve velilerini, okul politika ve stratejileri doğrultusunda sistemli bir disiplin içinde en iyiyi yakalamak adına gelişmesini sürdürmeye çalışmaktadırlar
Okuldaki iş ve işleyişler konusunda (Öğrenci kayıt-kabul, öğrenci devam-devamsızlığı, öğretmenler kurul toplantısı, sınıf geçme işlemleri, personel denetleme işlemleri, sağlık işlemleri, ders dağıtım işlemleri, ikinci kademede derslik sistemi , sosyal etkinliklerin planlanması) standartlar geliştirildi ve standart geliştirme- uygulama çalışmalarına devam edilmektedir

Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: PAKMAYA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: HACI MUSTAFA MAH BAĞDAT CADNO:19 BELEDİYE GARAJI KARŞISIKÖSEKÖY KOCAELİ
Telefon Numarası: 2623733492
Faks Numarası: 2623733492
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com