|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, pakmaya |
![]() |
Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliPakmaya İlköğretim Okulu Hakkında - Pakmaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri - Pakmaya İlköğretim Okulu İletişim Pakmaya İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı bulunmaktadır ![]() Kocaeli Valiliği’nin girişimleri ile Pak Gıda Üretim A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakmaya İlköğretim Okulu 3676 m2’lik bir yerleşim alanı üzerine kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 Branş, 10 Sınıf Öğretmeni, 3 okulöncesi ve 3 hizmetli vardır ![]() ![]() İlk mezunlarını 1998 yılında veren okulumuz bugüne kadar 610 öğrenci mezun vermiştir ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Pakmaya İlköğretim Okulu; yöneticileri, öğretmenleri, çalışan ve hizmetlileri, öğrenci ve velilerini, okul politika ve stratejileri doğrultusunda sistemli bir disiplin içinde en iyiyi yakalamak adına gelişmesini sürdürmeye çalışmaktadırlar ![]() Okuldaki iş ve işleyişler konusunda (Öğrenci kayıt-kabul, öğrenci devam-devamsızlığı, öğretmenler kurul toplantısı, sınıf geçme işlemleri, personel denetleme işlemleri, sağlık işlemleri, ders dağıtım işlemleri, ikinci kademede derslik sistemi , sosyal etkinliklerin planlanması) standartlar geliştirildi ve standart geliştirme- uygulama çalışmalarına devam edilmektedir ![]() Pakmaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: PAKMAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HACI MUSTAFA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623733492 Faks Numarası: 2623733492 E-mail Adresi: Web Adresi: - Pakmaya İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|