Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bermek, bilgileri, gölcük, ilköğretim, kocaeli, nuri, okulu, ulaşlı

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Hakkında - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Resimleri - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu İletişim

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Ulaşlı İlkokulu 1945 yılında üç derslikli bir binada eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır
Ulaşlı Ortaokulu 1980-1981 yılında açıldı ve ilkokul binasında eğitim-öğretime başladı
1984-1985 öğretim yılında Ulaşlı Ortaokulu dört derslikli kendi binasına geçti
1990-1991 Ders yılından itibaren ilkokul ve ortaokul birleşerek Ulaşlı İlköğretim Okulu adını aldı
17 Ağustos depreminde ağır hasar alan okulumuz eğitim öğretimini Kasım 2000’e kadar prefabriklerde sürdürdü
18 Kasım 2000 tarihinde Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu adıyla yeni binamızda, yeni hayatımıza başladık
Tekofaks-Panasonic firması Yönetim Kurulu Başkanı Sn Ayhan Bermek, Yönetim Kurulu Üyesi
Sn Haluk Bermek ve Sn Prof Dr Gülçin Bermek Saydam, babaları merhum Nuri Bermek anısına yaptırdıkları okulu Ulaşlı halkının hizmetine sunmuşlardır
Kocaeli Valisi Sayın Erdal Ata ile Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayhan Bermek arasında
21 Ağustos 2006 tarihinde ek bina inşaatının protokolü imzalanmıştır

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ULAŞLI NURİ BERMEK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Ulaşlı Nuri Bermek ilköğretim Okulu Gölcük Kocaeli
Telefon Numarası: 2624324163
Faks Numarası: 2624324892
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com