|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bermek, bilgileri, gölcük, ilköğretim, kocaeli, nuri, okulu, ulaşlı |
![]() |
Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük KocaeliUlaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Hakkında - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Resimleri - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu İletişim Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Tarihçesi: Ulaşlı İlkokulu 1945 yılında üç derslikli bir binada eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır ![]() Ulaşlı Ortaokulu 1980-1981 yılında açıldı ve ilkokul binasında eğitim-öğretime başladı ![]() 1984-1985 öğretim yılında Ulaşlı Ortaokulu dört derslikli kendi binasına geçti ![]() 1990-1991 Ders yılından itibaren ilkokul ve ortaokul birleşerek Ulaşlı İlköğretim Okulu adını aldı ![]() 17 Ağustos depreminde ağır hasar alan okulumuz eğitim öğretimini Kasım 2000’e kadar prefabriklerde sürdürdü ![]() 18 Kasım 2000 tarihinde Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu adıyla yeni binamızda, yeni hayatımıza başladık ![]() Tekofaks-Panasonic firması Yönetim Kurulu Başkanı Sn ![]() Sn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocaeli Valisi Sayın Erdal Ata ile Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayhan Bermek arasında 21 Ağustos 2006 tarihinde ek bina inşaatının protokolü imzalanmıştır ![]() Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GÖLCÜK Adı: ULAŞLI NURİ BERMEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ulaşlı Nuri Bermek ilköğretim Okulu Gölcük Kocaeli Telefon Numarası: 2624324163 Faks Numarası: 2624324892 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|