|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, darıca, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu |
![]() |
Darıca İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darıca İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDarıca İlköğretim Okulu Hakkında - Darıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Darıca İlköğretim Okulu Resimleri - Darıca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Darıca İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Darıca İlköğretim Okulu Tarihçesi: Darıca'nın ilk ilkokulu olma özelliğini taşıyan okulumuz, Cumhuriyetimizin ilk kurulan okullarından biri olarak, 1929 yılında eğitim öğretime başladı ![]() ![]() ![]() 17 Kasım 1910'daki büyük yangında, kale altından batıya doğru sıralanan dört kilisenin yanması sonucu, kilise olarak kullanılmaya başlanılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1965 yılında yeni yapılan fakat 1999 depreminde hasar aldığı için yıkılan bugünkü yerindeki binasına taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2000-2001 eğitim öğretim yılına prefabrik binalarda başlayan okulumuzun hasarlı olan binası 2005 yılında yıkılmıştır ![]() ![]() 2008-2009 eğitim öğretim yılına, Eski binanın yerine Lafarge Aslann Çimento Fabrikası tarafından yapılan yeni okul binamızda başladık ![]() ![]() ![]() Darıca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DARICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAĞLARBAŞI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2627450076 Faks Numarası: 2627457040 E-mail Adresi: Web Adresi: - Darıca İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|