|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beylikdağı, bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu |
![]() |
Beylikdağı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beylikdağı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliBeylikdağı İlköğretim Okulu Hakkında - Beylikdağı İlköğretim Okulu Tanıtım - Beylikdağı İlköğretim Okulu Resimleri - Beylikdağı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Beylikdağı İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Beylikdağı İlköğretim Okulu Misyonu: Atatürk İlkeleri ışığında, nitelikli eğitim alan, pozitif ilimlerle donatılmış, her alanda başarıyı hedefleyen, ulusal ve evrensel değerlere saygıyı ilke edinen, demokratik bireyler yetiştirmek için varız ![]() ![]() ![]() Beylikdağı İlköğretim Okulu Vizyonu: Öncelikli tercih edilen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen eğitim kurumu olmak için varız ![]() ![]() ![]() Beylikdağı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: BEYLİKDAĞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEYLİKBAĞI MAHALLESİ 0305 SOKAK NO:3 Telefon Numarası: 2627441918 Faks Numarası: E-mail Adresi: beylikdagi_564346@hotmail ![]() Web Adresi: - Beylikdağı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|