|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adın, kez, tuzdur, yaralarıma, yenildimunutulmuş |
![]() |
Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!!(Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!!(Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın)Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın ![]() ![]() Kavgadır Kalbimin Gözündeki Fer ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Devrimin Eskimiş Yüzüyüm ![]() ![]() ![]() Yanmış Süt Kokulu Sabahların Eşiğinde Bekleyen Gece! Bana Göz Kırpıyor Kalabalık Yalnızlığım Şimdi Arsızca ![]() ![]() ![]() Kimi Nerde Arayacağımı Sordum Mavi Gözlü Hüzne Dedi “Geç! Aşkı Geç! ![]() ![]() ![]() Geçemedim ![]() ![]() ![]() ![]() Yedi Geceyi Geçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Eren Geçiverdi İçimden O Vakit ![]() Dedi “Vur! Aşkı Vur! ![]() ![]() Vuramadım ![]() ![]() ![]() Bir Tutam Hayat Buldum ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Sanki Görmek İçin Kapanmıştı Gözlerin Ayağına Ölüm ![]() Bir Cebinde Birikmiş Kan Buldum Kullanılmış Hayatın ![]() ![]() ![]() Dedi “Sök! Aşkı Sök! ![]() ![]() Sökemedim ![]() ![]() ![]() Bir Şiir Yazdım Kalbine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedi “ Kır! Aşkı Kır! ![]() ![]() Kıramadım ![]() ![]() ![]() Eşkıya Bir Kahır Biçti Ömrümü Sonrasında Canhıraş Kavgalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı Yollardan Geçtim ![]() ![]() Ve Unutmanın En Deli Yükünü Taşıdım Ben, Sözlerinin Kahpe Yüzünde!!! Yalanın Ve İhanetin İnsafsızlığı Bendeydi ![]() ![]() ![]() Benden Soruldu Uykusuzluğun Yük Olduğu Gecelerin Hesabı! Aşkı Geçemedim, Vuramadım, Sökemedim, Kıramadım!!! Kendime Kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Aşk!” Dedim Attım İçime Seni ![]() ![]() ![]() Sonrası Kimsenin Kalbini Meşgul Etmeyecek Kadar Basit: İçimde Bir Sen Aşk İçinde ![]() ![]() ![]() İçimde Bir Ben Bir Sen İçinde İçimde Bir Biz Bin Hiç İçinde ![]() ![]() ![]() Sırrın Kalemine Perde İndirdim Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!! alıntı
![]() |
Cevap : Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!!(Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın) |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!!(Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın)İçimde Bir Sen Aşk İçinde ![]() ![]() ![]() İçimde Bir Ben Bir Sen İçinde İçimde Bir Biz Bin Hiç İçinde ![]() ![]() ![]() Sırrın Kalemine Perde İndirdim
Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!! Harikaydı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!!(Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın) |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!!(Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın)Okuyan gözlerine sağlık bitanem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|