![]() |
Doğrukkaracamurat Köyü Merkez Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğrukkaracamurat Köyü Merkez TekirdağMerkez Doğrukkaracamurat Köyü - Doğrukkaracamurat Köyü Hakkında - Doğrukkaracamurat Köyü Tanıtımı - Doğrukkaracamurat Köyü Resimleri Köy Muhtarı: Bilgi yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi yok Doğrukkaracamurat, Tekirdağ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur ![]() Kültür Ben doğrukkaracamuratlı olarak gelenekleri hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya Tekirdağ merkezine 30 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus : 2000 - 250 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|