|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kamil, korkmaz, merkez, okulu, tekirdağ, zafer |
![]() |
Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez TekirdağKamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu Hakkında - Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / MERKEZ Adı: KAMİL KORKMAZ ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ZAFER MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2822612275 Faks Numarası: 2822637982 Trihçemiz Eğitim yuvamız ilk olarak 1978–1979 eğitim yılında Zafer İlkokulu adı ile faaliyete geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Dilek GÜNEY ve Turgay EREN müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Eğitim ve öğretim alanında yenilikleri takip eden örnek ve önder, öğrencilere saygıyla yaklaşan ve başarılı bir yaşam için ihtiyaç duyacakları becerileri öğrenme şansına sahip olacakları, öğrencilerin başarısız olduklarında küçük düşme yerine güvenli bir ortamda hatalarıyla öğrenme fırsatını yakalayarak güçlendiklerini hissedecekleri, öğrencilerin yarış yerine işbirliğini öğrendikleri, öğretmen ve öğrencilerin çözümler üzerinde ortak çalıştığı öğrencilerin mutlu ve katkıları bulunan bireyler olmaları için gerekli beceri ve davranış biçimleri kazandıran bir okul olmak ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|