|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hasan, hayrabolu, ilköğretim, kurt, okulu, tekirdağ, yılmaz |
![]() |
Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu TekirdağHayrabolu Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / HAYRABOLU Adı: HASAN YILMAZ KURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İLYAS MAHALLESİ UZUNKÖPRÜ CADDESİ Telefon Numarası: 2823151048 TARİHÇE Okulumuz 1930 yılında 2 katlı ahşap binada Birinci Mektep adıyla öğrenime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okullarımızda okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığına inanan, bilgi donanımı tam nesiller yetiştirmek ve veli memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaktır ![]() VİZYONUMUZ Kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa saygılı, millî, manevî, kültürel, etik ve evrensel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, özgüven ve özdenetim duygusu gelişmiş, düşüncelerini rahatça ifade edebilen bireyler yetiştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|