|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, saray, tekirdağ |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Saray Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Saray TekirdağSaray Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tekirdağ Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / SARAY Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk llköğretim Okulu Telefon Numarası: 2827681316 Faks Numarası: 2827682132 TARİHÇE Okulumuzun inşaatı 1914 yılında kaymakam Fahrettin KULOĞLU tarafından başlatılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1936 yılına kadar çatısı örtülü olarak yarım kalan bu bina bu yıl içinde tekrar ele alınmıştır ![]() ![]() Bu bina üç kat olarak yapılmıştır en üst kat iki kanat şeklindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998-1999 öğretim yılında binanın yetersizliği nedeniyle lise eski binasına taşınınca okulumuz şimdiki binasına taşınmıştır ![]() ![]() İNANDIĞIMIZ İLKELER İnanıyoruz ki, Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() İnanıyoruz ki, Öğrencilerin öğrenme stillerini bilmeleri ve etkili öğrenme yöntemlerini kullanmaları onların öğrenme hızlarını arttıracaktır ![]() İnanıyoruz ki, Öğrencilerin kendilerini tanımaları; onların hedef belirleme, tercih yapma ve karar verme becerilerinde isabeti arttırır ![]() İnanıyoruz ki, Öğretmen ve öğrencilerimizin, üstün özelliklere sahip kişiler olarak görülmeleri, onları motive edecektir ![]() İnanıyoruz ki, Okulumuz, hedefleri olan ve paylaşımcı anlayış ve profesyonel tutuma sahip kişilerden oluşmaktadır ![]() İnanıyoruz ki, Biz birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() İnanıyoruz ki, Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() İnanıyoruz ki, Okul, çevrenin eğitim ihtiyaçlarından doğar ve çevrenin istek ve beklentilerinin büyük bir bölümünü tek başına karşılar ![]() ![]() İnanıyoruz ki, Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() İnanıyoruz ki, Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() İnanıyoruz ki, İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz ki, Biz sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz ki, Biz farklıyız ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|