|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kurtdere, okulu, saray, tekirdağ |
![]() |
Kurtdere İlköğretim Okulu Bilgileri Saray Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtdere İlköğretim Okulu Bilgileri Saray TekirdağKurtdere İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kurtdere İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kurtdere İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kurtdere İlköğretim Okulu Tekirdağ Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kurtdere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kurtdere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kurtdere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / SARAY Adı: KURTDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KURTDERE KÖYÜ Telefon Numarası: 2827979116 Köyümüzde eğitim öğretim 1939 yılında eski caminin ikinci katında Eğitmen İzzet ELBELİ ile başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1992 yılında taşımacılık sistemine geçilmesiyle birlikte; SİNANLI, SERVİ, BAHÇEDERE köylerindeki okul öğrencileri köyümüze taşınmaya başlandı ![]() Bu günkü ilköğretim okul binamızın 1996 yılında temeli atılarak yapımına başlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|