|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, küçükyoncalı, okulu, saray, tekirdağ |
![]() |
Küçükyoncalı İlköğretim Okulu Bilgileri Saray Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçükyoncalı İlköğretim Okulu Bilgileri Saray TekirdağKüçükyoncalı İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükyoncalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Küçükyoncalı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Küçükyoncalı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Küçükyoncalı İlköğretim Okulu Tekirdağ Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükyoncalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükyoncalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükyoncalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / SARAY Adı: KÜÇÜKYONCALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜKYONCALI KÖYÜ Telefon Numarası: 2827858005 Faks Numarası: 2827858005 OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz ilk olarak 1932 yılında Küçükyoncalı İlkokulu adı ile 3 derslikten oluşan binasında hizmete başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|