|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| basit, çok, karşı, msnde, programsız, tarafın, yaptığını, öğrenmek |
Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!! |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!Arkadaşlar bu çok önemli bir olay!! Bunun için önce karşı tarafa konuşma penceresi açacağız Daha sonra resimdekinin aynısını yazıp enter yapıyoruz Vee ![]() ![]() sonuç için bir kaç saniye yeterli![]() ![]() hadi size kolay gelsin
|
|
#2 |
|
djdem
|
Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!allah seni bildiği gibi yapsın yaaa bnde bi an şaşırdım ben bilgisayarcıyım nasıl bilemem programsız karşıdakinin ne yaptını öğrenmeyiş diye kızdıydım kendime amam şüphelendim kesin bişi vardır die ![]() ![]() teşekkürler güldürdün beni
|
|
#3 |
|
tilki
|
Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!komik :) |
|
Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!! |
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!neresi komik bunun ya |
|
|
|