|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
basit, çok, karşı, msnde, programsız, tarafın, yaptığını, öğrenmek |
![]() |
Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!Arkadaşlar bu çok önemli bir olay!! Bunun için önce karşı tarafa konuşma penceresi açacağız Daha sonra resimdekinin aynısını yazıp enter yapıyoruz Vee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
djdem
|
![]() Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!allah seni bildiği gibi yapsın yaaa bnde bi an şaşırdım ben bilgisayarcıyım nasıl bilemem programsız karşıdakinin ne yaptını öğrenmeyiş diye kızdıydım kendime ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler güldürdün beni
![]() |
Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
tilki
|
![]() Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!komik :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Msn'de Karşı Tarafın Ne Yaptığını Öğrenmek Artık Çok Basit (programsız)!!!neresi komik bunun ya |
![]() |
![]() |
|