|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bolayır, gelibolu, ilköğretim, nuriye, okulu, şehit |
![]() |
Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu Bilgileri GeliboluBolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu Hakkında - Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu Çanakkale Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bolayır Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / GELİBOLU Adı: BOLAYIR ŞEHİT NURİYE AK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fevzi Çakmak Mah Bolayır Beldesi /Gelibolu Telefon Numarası: 2865671014 1931 - 1932 öğretim yılında imece usulü ile şimdiki orta öğretimin bulunduğu binanın yerine yapılmıştır ![]() Okul ilk olarak üç yıllık eğitim öğretimle açılmış ve 1939'a kadar böyle devam etmiştir ![]() ![]() Boyatılan Tümen binası daha sonra Milli Eğitime İlkokul olarak devredilmiştir ![]() Tümen binasında çökme belirtileri görüldüğünden, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aynı binanın 40 - 50 metre gerisine şimdiki 8 derslikli bina yapılmıştır ![]() Bu binadaki eğitime 1971 - 1972 öğretim yılında başlanmıştır ![]() 18 Kasım 1993 tarihli İl Danışma Kurulu Kararı ile okulun adı Şehit Nuriye Ak İlkokulu olarak değiştirildi ![]() Ortaokul 1974 yılında eski bir binada eğitim ve öğretime başladı ![]() ![]() 1995 - 1996 öğretim yılında ilk ve ortaokul birleşerek Şehit Nuriye Ak İlköğretim Okulu olmuştur ![]() 1996 - 1997 öğretim yılının 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|