Slm Arkadaşlar |
|
|
#1 |
|
dam99
|
Slm Arkadaşlartüm forum sinsi ailesine saygılarımı sunarım yeni üye oldum bakalım muhabbetimiz hoş olacakmı tavsiye ettiler temiz ve çok faydalı bir site dediler benide inşaalah her konuda aydınlatırsınız sevgiler
|
|
Cevap : slm arkadaşlar |
|
|
#2 |
|
pesimistt
|
Cevap : slm arkadaşlarhoşqeLdinzz ![]() ![]() bundan hiç şüphenz oLmasnn (:
Cevap : slm arkadaşlar |
|
|
#3 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : slm arkadaşlarMerhabalar dam99, Ailemize böylesine güzel bir giriş yapmanız şüphesiz mutluluk verici Aramıza hoşgeldiniz![]() ![]()
|
|
Cevap : Slm Arkadaşlar |
|
|
#4 |
|
bonsoir
|
Cevap : Slm Arkadaşlarhoş geldiniz dam99 inanın bu forum dan kopamayacaksınızzzz |
|
|
|
#5 |
|
seyito
|
Cevap : Slm Arkadaşlarabi h g forumsinsiye en sonunda ısrarlarıma dayanamadın demi bak buraya zamanla alışırsın senin gibi imam hatip mezunu birisi buraya faydalı olacağını düşünüyorum
|
|
|
|
#6 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Slm ArkadaşlarAleyküm selam dam99 Ailemize hoşgeldiniz inşallah kalıcı ve paylaşımcı bi üye olmanız dileğiyle iyi forumlar diliyorum ![]() Saygılarımla ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
dam99
|
Cevap : Slm Arkadaşlaryaradanı o ı nın üstündeki noktayı kaldırırsan çoook sevinirm çok güzel |
|
|
|
#10 |
|
|
Cevap : Slm ArkadaşlarAilemize hoş geldin bende yeni sayılırım iyi forumlar ![]() ![]() :D
|
|
|
|