|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, ayvacık, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Ayvacık Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Ayvacık ÇanakkaleMerkez Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Çanakkale Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / AYVACIK Adı: MERKEZ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FATİH MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2867121066 VİZYONUMUZ: * Bilim ve teknolojinin farkında olan, * Yeniliklere açık, * Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, * Değerlerini yaşayan ve yaşatan, * Hoşgörü sahibi, * Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, * Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, * Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı, * Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ: * Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; * Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, * Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, * Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, * Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, * Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, * Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktadır ![]() ![]() ![]() ADRES: Fatih mah ![]() ![]() Okulumuz, Ayvacık ilçe merkezinde olup Çanakkale il merkezine uzaklığı 67 km dir ![]() Ulaşım Yolları: Karayolu ile Çanakkale' den Ezine üzerinden yaklaşık 1 saa ![]() Telefon: 0286 712 10 66 - 0286 712 10 67 Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|