|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, çardak, ilköğretim, lapseki, okulu |
![]() |
Cardak İlköğretim Okulu Bilgileri Lapseki Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cardak İlköğretim Okulu Bilgileri Lapseki ÇanakkaleÇardak İlköğretim Okulu Hakkında - Çardak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çardak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çardak İlköğretim Okulu Resimleri Çardak İlköğretim Okulu Çanakkale Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cardak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cardak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cardak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / LAPSEKİ Adı: CARDAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Zübeydehanim Cad No:13 Çardak / Lapseki/Çanakkale Telefon Numarası: 2865325026 Faks Numarası: 2865325026 Tarihi: Çardak'ta ilk okul olan Gazi Yakup Bey İlkokulu Şimdiki Gazi Yakup Bey Parkı�nın olduğu yerde bulunan taş binada Halil CANSIZ müdürlüğünde eğitim vermeye başlamıştır ![]() İkinci ilkokul olan Atatürk İlkokulu, eski Çardak Lisesi binasında; Recai BARUT müdürlüğünde açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1984 te lise taş binaya taşınarak orta okulu ilkokul ile birleşerek Çardak İlköğretim Okulu adını aldı ve Ömer ARABACI müdürlüğünde eğitim vermeye başladı ![]() ;Çardak İlköğretimle birleşti ![]() Hasan YALÇIN - Sadettin MADAK - Uluhan HADIMOĞLU(vekil)-Nuh OBAN(vekil)-Oğuz DURMAZ(vekil) görev yapmışlardır ![]() ![]() raporları verilmesi sonucu, Çardak İlköğretim Okulu binası yıkılmış,yeni bina yapımına başlanmıştır ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|