Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayramiç, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, milli, okulu, zafer

Milli Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç Çanakkale

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Milli Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç Çanakkale

Milli Zafer İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Milli Zafer İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Milli Zafer İlköğretim Okulu Resimleri

Milli Zafer İlköğretim Okulu Çanakkale Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Milli Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Milli Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Milli Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Milli Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MİLLİ ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Cami Kebir Mahinönü CadNo:3 Bayramiç

Telefon Numarası: 2867731067

Faks Numarası:-

E-mail Adresi:-

Web Adresi: -

Okul 1914 yılında Hacı Aslan Bey tarafından temeli atılan Rüştiye mektebi halkın da yardımı ile Mutasarrıf Sami Rıfat Bey tarafından yaptırılarak 1915 yılında Mili Hakimiyet İptidaisi’nden getirilen erkek öğrenciler ile öğretime açılmıştır 1956 yılında yeni Milli Zafer İlkokulu’nun yapılması ile özel idare ve tapu dairelerine bırakılmıştır Yeni yapılan binanın arsası Mehmet VAROL tarafından 300 lira karşılığında Müfettiş Niyazi Ertem tarafından kurulan Milli Zafer İlkokulu Yaptırma Derneği tarafından devletin ve halkın yardımıyla yapılmıştır 1956 yılında Milli Zafer İlköğretim Okulu yeni binasına taşınmıştır

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com