|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayramiç, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, kemal, mustafa, okulu |
![]() |
Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç ÇanakkaleMustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Çanakkale Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ Adı: MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CAMİ KEBİR MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2867733902 TARİHÇEMİZ Mustafa Kemal İlköğretim Okulu oldukça yeni, genç bir okuldur ![]() ![]() Bu nedenle İmam Hatip Lisesi bünyesindeki boş binalarda 1999-2000 Eğitim -Öğretim yılında Valilik makamının 02 ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun yanında ilçe futbol şampiyonluğu, kros dereceleri alan okulumuz hızla yapılaşmasını tamamlayarak çağdaş bir kurum olma yolunda ilerlemektedir ![]() Ayrıca 2003 - 2004 Öğretim Yılı LGS' sınavında 26 Öğrenciden 14' ü başarılı olup Okulumuzun % 50 başarısı artmıştır ![]() ![]() Mustafa Kemal İlköğretim Okulu kendi binasına 4 Eylül 2008 tarihinde geçici işgal ile geçerek, 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılına kendi 8 derslikli taşınabilir modüler çelik prefabrik binasında başlamıştır ![]() ![]() MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz ![]() ![]() VİZYONUMUZ Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|