Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayramiç, bilgileri, çanakkale, ekrem, ilköğretim, okulu, vali, özsoy

Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç Çanakkale

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç Çanakkale

Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Resimleri

Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Çanakkale Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: VALİ EKREM ÖZSOY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Cami Cedit MahHürriyet SokNo:33 Bayramiç/Çanakkale

Telefon Numarası: 2867735776

Faks Numarası:-

E-mail Adresi:-

Web Adresi: -

Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç Belediye Başkanlığı ve Bayramiç halkının katkılarıyla 08071998 Çarşamba günü temeli atılan okulumuza 40 Milyar TL harcanarak kaba inşaatı bitirilmiş, 27071999 tarihinde 175 Milyar TL keşif bedeli ile Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmiştir 280 Milyar TL maliyetle 15082000 tarihinde bitirilen okulumuz İl Milli Eğitim Komisyonu'nun 06071998 tarihli kararı ile dönemin Çanakkale Valisi olan Ekrem ÖZSOY'un adını almış, Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu olarak 2000-2001 Eğitim Öğretim yılında 300 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır

Okulun açılışında kurucu müdürü Ramazan DURMAZ 'dır 05122000 tarihinde okula Asil Müdür olarak Mehat OĞRAL atanmışve 2010 yılına kadar görevini sürdürmüştürOkul 2000-2001 yılında 48 ,2001-2002 yılında 43 ,2002-2003 yılında 43 ,2003-2004 yılında 47,2004-2005 yılında 56 mezun,2005-2006 yılında 57 mezun vermiştir

Okul binası zemin + 3 kattan oluşmakta ve bünyesinde;

* 2 İdareci Odası,

* Kütüphane ve Etüt Salonu,

* Öğretmenler Odası,

* Çok Amaçlı Salon,

* Anasınıfı,

* Satranç Odası,

* Bilgi Teknolojisi Sınıfı,

* Onaltı Derslik

* Fen ve Teknoloji Laboratuarı,bulunmaktadır

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com