|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayramiç, bilgileri, çanakkale, ekrem, ilköğretim, okulu, vali, özsoy |
![]() |
Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç ÇanakkaleVali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Resimleri Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu Çanakkale Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vali Ekrem Özsoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ Adı: VALİ EKREM ÖZSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cami Cedit Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2867735776 Faks Numarası:- E-mail Adresi:- Web Adresi: - Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç Belediye Başkanlığı ve Bayramiç halkının katkılarıyla 08 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun açılışında kurucu müdürü Ramazan DURMAZ 'dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul binası zemin + 3 kattan oluşmakta ve bünyesinde; * 2 İdareci Odası, * Kütüphane ve Etüt Salonu, * Öğretmenler Odası, * Çok Amaçlı Salon, * Anasınıfı, * Satranç Odası, * Bilgi Teknolojisi Sınıfı, * Onaltı Derslik * Fen ve Teknoloji Laboratuarı,bulunmaktadır ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|